Bla helt nederst for å finne oppskrifta uten alt mitt snikksnakk og mine tips.

Jeg har så villt hatt lyst på muffins i går og i dag, og i dag fikk jeg bakt dem. Jeg ble inspirert av Elisabeth Holm sine saftige muffins og lagde min egen vri på den.

Oppskrifta mi ble til ti muffins, men størrelsen på muffinsformene og hvor mye du har i har jo litt å si. Jeg vil tro mine var omtrent vanlige. Muffinsene mine var i ovnen i tjue minutt på 170 grader. Dette varierer jo og veldig fra ovn til ovn så hold øye med muffinsene dine den siste tida. Jeg lagde bare hele røra i gryta mi siden det var ei ikke-teflongryte og den tålte litt røring. Muffinsrøra er ikke ei typisk glatt muffinsrøre så det er nok lurere å bruke ei sleiv enn en visp for å røre inn melet.

10 muffins
80 gram meierismør
50 gram vanlig sukrin
2 ts bakepulver (10 ml)
1 ts vaniljepulver (5 ml)
3 egg
3 ss fløte (45 ml)
20 dråper stevia vanilje
2,5 dl mandelmel
1,5 dl kokosmel

Smelt smøret og bland inn sukrinen.
Tilsett bakepulver og vaniljepulver.
Tilsett så eggene, fløten og steviaen.
Bland ingrediensene.
Tilsett så melet og rør godt.
Ha røra i muffinsformer og steik i ca 20 minutt på 170 grader.
Avkjøl litt før du nyter dem med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: